23948sdkhjf

Biltorvets julefinte snig-lancerer nyt site

Hver søndag i advent gemmer Biltorvet.dk en nissehue med gaver på en af de 44.000 salgsbiler på sitet.
SCORETRICK I denne søde juletid vil biltorvet udlodde julegaver til den firehjulede ven, så den også mærker, at nu er det jul.

Hver søndag i advent udloddes en gave, som brugerne af portalen kan vinde ved at finde en nissehue, der er gemt blandt de over 500.000 billeder af de 44.000 biler til salg på biltorvet.dk. På dagen får brugerne en ledetråd, så man ikke behøver bladre samtlige billeder igennem. Men en del af øvelsen er, at der skal bladres.

Initiativet kommer nemlig samtidigt med en betaversion af et nyt design, som brugerne dermed får lov at surfe rundt i. Især søgefunktionen er her lavet om i forhold til den gamle version af biltorvet.dk.

Den nye side er optimeret til alle enheder, så det er let og overskueligt at finde den rette bil (med eller uden nissehue), om man åbner fra en mobil, tablet eller pc. I søgningen er det også blevet muligt at kombinere flere mærker, modeller og kriterier, så man får vist præcist de biler, der passer til ens behov.

Skulle de nissehuesøgende blive fristet til en prøvetur undervejs i jagten, er det blevet endnu lettere at kontakte forhandlerne ved eksempelvis at booke en prøvekørsel, stille spørgsmål eller byde på biler.

Første søndag i advent den 27. november skyder biltorvet.dk konkurrencen i gang. På dagen kan brugerne vinde en soldrevet Park One sponsoreret af ATbiler i Give.

Konkurrencen fortsætter de følgende søndage op til jul, og fjerde søndag i advent er en kæmpe julekurv på højkant.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234