23948sdkhjf

Transportfirma har ansat 99 på et år

Resultatet før skat blev på 24 millioner kroner hos Dansk Auto Logik, der igen har været ude at ansatte mange nye medarbejdere.
AUTOTRANSPORT Landets største inden for autotransport, Dansk Auto Logik i Vamdrup, har haft travlt med at ansætte i det seneste regnskabsår. Der er kommet 99 nye medarbejdere, og det samlede antal er nu oppe på omkring 280.

- Vi har ansat helt præcist 99 i det seneste regnskabsår. Der er også nogle, der er stoppet, og vi har også ansat nogle, som ikke passede ind. Men i runde tal er det 100 medarbejdere. Vi har en intern "regel", der siger, at det koster cirka 50.000 kroner at få en ny medarbejder. Så vi har investeret godt fem millioner i medarbejderstaben, og vi håber derfor, at bilsalget vil vedblive at være højt, så vi får glæde af den investering, siger Kurt Rath, adm. direktør i Dansk Auto Logik.

Nok at lave

Det gennemsnitlige medarbejderantal er steget fra 200 til 267 det seneste år, og her cirka tre måneder inde i det nye regnskabsår, tyder det på, at der er nok at lave for de nye medarbejdere.

- Når jeg taler med importører og folk, der følger markedet, så er der ikke noget, der tyder på, at bilsalget bliver mindre, siger Kurt Rath.

Rekordhøjt resultat

Virksomhedens driftsresultat blev rekordhøjt med et overskud på 24,2 millioner kroner mod 22,9 millioner kroner i 2014/ 2015. Resultat før skat blev 23,8 millioner kroner.

Det velpolstrede selskab har brugt nogle af pengene på ti nye lastbiler, som bliver leveret inden for den kommende tid. Afhængigt af hvor travlt det bliver, så erstatter de nogle af de ældste biler, eller de bliver lagt til vognparken, skriver JydskeVestkysten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094