23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

Nyt fra sportens verden i ind- og udland - se også de selvstændige billedtekster.
MOTORSPORT DANSKERTEAMET MARCO SØRENSEN/NICKI THIIM kom med en fjerdeplads i Shanghai i næstsidste afdeling af FIA World Endurance Championship et skridt nærmere den samlede sejr i kampen om VM for GTE Pro-kørere. Samtidig fører det danske Young Driver AMR fortsat i holdkonkurrencen. Sørensen/Thiim har nu et forspring på 12 point til nærmeste forfølger, mens yderligere to hold teoretisk kan snuppe sejren. Men det vil være tilstrækkeligt med en tredjeplads i finaleløbet i Bahrain 19. november for at sikre titlen til danskerne.

I WEEKENDENS WEC-LØB, der blev kørt i Shanghai, sluttede Michael Christensen og holdkammerat på sjettepladsen i GTE Pro, mens David Heinemeier Hansson placerede sig på fjerdepladsen i GTE AM. Se mere på fiawec.com

MED EN ANDENPLADS i det andet af tre tællende løb til det franske Formel 4-mesterskab opnåede Team Danmark-talentet Casper Røes årets anden podieplacering. I weekendens to andre løb sluttede fynboen begge gange på tiendepladsen. Det skete på Circuit de Catalunya Barcelona. Se autosportacademy.com

DASU HOLDT FORLEDEN INFOMØDE hos Ejner Hessel i Albertslund om den nye Formel 4-serie med forevisning af den nye Mygale/Renault Formel 4-racer, der, til forskel fra forgængeren, Formel Ford, er udstyret med vinger, som genererer downforce. Sammen med gearskiftepadlerne bag rattet minder bilen meget om en skaleret Formel 1-racer. Til stede var de deltagende teams i 2017: Magnussen Race Experience (Jan Magnussen), Fredericsen Sport (Alex Frederichsen), Vesti Motorsport (Peter Vesti), Racing Factory(Ronnie Bremer) og Rosen-Motorsport (Lars Rosenfeldt).

NEXEN TIRE VIL VÆRE YDERST SYNLIG i sæsonerne 2016 og 2017, da de har indgået sponsoraftale med USA’s førende driftinge serie, Formula Drift, samt direkte med de norske kørere Fredric Aasbø, Ken Gushi og Tanner Foust. De skal køre på Nexen Tires N’Fera SUR4 dæk. Øget synlighed for den stærkt voksende, koreansk-kinesiske dækproducent er en del af strategien i også topfodbold og -baseball.

KEVIN MAGNUSSEN OG FORMEL 1-FELTET er klar til det næstsidste Grand Prix i 2016, der køres den kommende weekend på den klassiske Interlagos-bane i Sao Paulo, Brasilien. Samtidig med løbet er der run på fordelingen af sæder. Ritzau kunne forleden oplyse denne foreløbige bekræftede fordeling:

* Mercedes:

Lewis Hamilton (Storbritannien)

Nico Rosberg (Tyskland)

* Red Bull:

Daniel Ricciardo (Australien)

Max Verstappen (Holland)

* Ferrari:

Sebastian Vettel (Tyskland)

Kimi Räikkönen (Finland)

* Force India:

Sergio Perez (Mexico)

Der er ikke sat navn på det andet sæde.

* Williams:

Valtteri Bottas (Finland)

Lance Stroll (Canada)

* McLaren:

Fernando Alonso (Spanien)

Stoffel Vandoorne (Belgien)

* Toro Rosso:

Carlos Sainz (Spanien)

Daniil Kvyat (Rusland)

* Haas:

Der er ikke sat navne på de to sæder.

Dog virker det givet, at Romain Grosjean (Frankrig) fortsætter i det ene.

* Renault:

Nico Hülkenberg (Tyskland).

Onsdag blev det offentliggjort, at Jolyon Palmer fortsætter, mens Kevin Magnusson er ude.

* Manor:

Der er ikke sat navne på de to sæder.

* Sauber:

Der er ikke sat navne på de to sæder.

Dog forventes det, at Marcus Ericsson (Sverige) og Felipe Nasr (Brasilien) begge fortsætter.








Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188