23948sdkhjf

Nyt værksted i Holstebro

Dansk Bilglas etablerer sig i Vestjylland.
AUTOGLAS Dansk Bilglas A/S åbner den 31. oktober et nyt værksted i Holstebro på Jens Baggesens Vej 12.

Værkstedet vil dække hele Holstebro og opland alle hverdage. Derudover vil der én gang om ugen være mobilservice, hvor kunder kan få udbedret skader hos dem selv.

- Vi sætter en ære i at være landsdækkende, og indtil nu har Holstebro været lidt en gråzone for os. Området i og omkring Holstebro har vi hidtil dækket med vores mobile service. Da opgaverne var til det, har vi nu valgt at åbne en stationær afdeling. Vi har ansat en lokal mand med meget erfaring og det giver en fantastisk grobund, udtaler adm. direktør, Thomas Støvring Harbo.

Peter Harboe

Den daglige drift varetages af Peter Harboe, som er tidligere afdelingsleder i Viborg. Han har næsten 20 års erfaring inden for reparation af stenslag samt udskiftning af bilruder. Peter Harboe er selv fra lokalområdet.

Afdelingen vil være bemandet mandag-torsdag kl. 8-16.30 og fredag 8.-15. Derudover vil der være mulighed for at få skaden udbedret på din adresse én gang om ugen. For reparation af stenslag kan man stort set blot komme forbi, hvor rudeskift skal reserveres på forhånd.

40 værksteder

Dansk Bilglas A/S er grundlagt i 1964 af Olav Mølbjerg og har i dag mere end 40 værksteder fordelt over hele landet samt 25 mobile enheder. I alt beskæftiges der knap 100 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141