23948sdkhjf

Genåbning af værksted

Totalrenovering af Dansk Bilglas i Herning.
AUTOGLAS Dansk Bilglas A/S har siden maj været i færd med totalrenovering af afdelingen i Herning - og nu står den klar til indvielse.

De 200 kvadratmeter er renoveret for omtrent 1,3 millioner kroner. Hele ombygningen har alt i alt skabt et større værksted, et nyt og større kunderum og bedre faciliteter for personalet, oplyser firmaet.

Bygningen er med sine 60 år den oprindelige bygning, som er beliggende på hjørnet af Viborgvej og Sjællandsagde ved Uno-X tankstationen. Renoveringen på Sjællandsgade 125 skal medføre, at Dansk Bilglas bliver mere markant i Midt- og Vestjylland, og med en fordobling af kapaciteten i Herning er fremtidsudsigterne lyse.

Ti år på stedet

Dansk Bilglas har drevet værksted på adressen i ti år. De seneste fem år har afdelingsleder Henrik Sørensen varetaget den daglige drift.

- De nye lokaler har meget bedre plads. Nu kan der både være flere og større biler inde på værkstedet. Med den nye, store port er der endda plads til, at der kan udskiftes bus- og lastbilforruder. Jeg glæder mig meget til at kunne vise nye som gamle kunder de nye faciliteter i kundeområdet og ikke mindst til at kunne byde dem velkommen i de nye omgivelser, udtaler Henrik Sørensen.

I afdelingen bliver der dagligt leveret varer fra hovedlageret i Nørresundby. Derfor kan kunder inden for få dage fra bestilling få udskiftet deres rude.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172