23948sdkhjf

BMW- og Honda-værksted kikker fremad

Jørgen Mølgaard A/S i Ringsted med nyt værksted, ny salgsafdeling og nye medarbejdere.
GENERATIONSSKIFTE Med en åbningsreception i dag fredag den 30. september kl. 14-18 fejrer Midtsjællands BMW og Honda Servicecenter - Jørgen Mølgaard A/S - sine nye faciliteter på Frejasvej 12 i Ringsted med nyt værksted og salgsafdeling, 50 meter nord for den gamle adresse.

Flytningen, som fandt sted den 1. august, har næsten fordoblet pladsen fra 650 til 1200 kvadratmeter hos det tidligere Volvo - Viggo Petersen Auto - på Frejasvej.

Mens det gamle værksted talte fire pladser til de fire svende, tæller det nye værksted syv lifte og ni pladser til de nu fem svende, oplyser 42-årige Henrik Mølgaard, direktør og driftsleder.

Det var hans far, 72-årige Jørgen Mølgaard, som tilbage i 1972 stiftede firmaet som et Dinitrol-center, i øvrigt også på Frejasvej. Allerede i 1974 blev firmaet både BMW og Honda serviceværksted og har været det siden. I 1980 flyttede firmaet til Møllevej, og ved årtusindeskiftet mistede Jørgen Mølgaard nyvognsforhandlingen af tre bilmærker, BMW, Honda og Chrysler.

Ny salgschef

Receptionen i dag markerer også, at stifter og bestyrtelsesformand Jørgen Mølgaard trækker sig tilbage fra den daglige drift. Generationsskiftet blev sat i gang for to år siden ved Jørgen Mølgaards 40 års jubilæum, da Henrik Mølgaard blev direktør. De sidste tre år har han så planlagt det nye setup.

Det rummer også en ny salgschef, som også er medejer, nemlig Robert A. Hansen, der er tiltrådt med stor leasing-erfaring,

Selv er Henrik Mølgaard værkstedsmand - han glæder sig blandt andet over firmaet stabile placering øverst på ranglisten - nemlig otte i træk i toppen inden for kundetilfredsheden med service hos BMW.

Morgenluft

Ringsted-firmaet tæller ti medarbejdere og forventer at sælge og lease 100-150 biler om året i det nye setup, primært BMW og Honda.

- Nu ser vi fremad med vores dynamiske team. Jeg tror på udvikling frem for afvikling, og efter nogle hårde år i branchen, vejrer mange morgenluft, siger en optimistisk Henrik Mølgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11