23948sdkhjf

Ultragrip og helårsdæk

Goodyear er klar med to kolde nyheder.
DÆKNYT Den niende generation af Goodyears vinterdæk i UltraGrip-familien, UltraGrip9 uden pigge, er klar til markedet. Dækket klarer sig, ifølge Goodyear selv, godt på isdækkede veje takket være de tætsiddende lameller og en mere kvadratisk kontaktflade. Et forbedret gummimateriale med harpiks og vegetabilsk olie øger dækkets evne til at holde sig på vejbanen, især under kørsel på sne og is. Dækkets hydrodynamiske riller er med til at reducere risikoen for aquaplaning, hvilket gør kørslen mere stabil på veje, der er våde som følge af regn eller snesjap.

Vinterkørsel er ikke tilrådelig, når vinterdækkenes slidbanedybde er meget lav. Derfor er UltraGrip 9 forsynet med et snefnugsymbol, der kan bruges til at overvåge slidbanedybden, og dækket skal udskiftes, når snefnugsymbolet ikke længere er synligt. UltraGrip 9 fås dertil i 37 dimensioner mellem 14 og 16 tommer.

Helårligt
Også Goodyear lancerer sammen med de mere konventionelle vinterdæk også helårsdæk i samme ombæring. Hos Goodyear hedder det Vector 4Seasons, og det er udviklet til at overholde, men også matche, de vigtigste krav til vinterkørsel - særligt i områder med en mildere vinter. Selv om disse områder ikke så ofte har temperaturer under frysepunktet, er der stadig forhold som let sne og is.

Sammenlignet med forgængeren forbedrer den optimerede placering af mindre og sammenhængende mønsterblokke dækkets generelle performance på snedækkede veje, og den bredere kavitet forbedrer den generelle performance på is. Ikke alle vintre er præget af sne, og Goodyear har på det nye Vector 4Seasons, til forskel fra forgængeren, anvendt deres avancerede SmartTred-blødgører, den nyeste polymerteknologi og en større mængde silika til at forbedre den generelle performance på våde, sjappede og isdækkede veje. Indførelsen af hydrodynamiske riller giver desuden bedre akvaplaningsmodstand på våde og sjappede veje. henmo
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109