23948sdkhjf

Ny topleder hos Tradium

Tradium har ansat Rikke Herold, 50, til at stå i spidsen for skolens uddannelser. Rikke Herold kommer fra en stilling som uddannelseschef på Aarhus Tech.
UDDANNELSE Tradium har ansat Rikke Herold som vice- og uddannelsesdirektør med ansvar for skolens 25 ungdomsuddannelser inden for EUD, EUX og erhvervsgymnasierne.

Den 50-årige Rikke Herolder uddannet cand. ling. merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus. Derudover har hun en diplomuddannelse i ledelse. Siden 2013 har Rikke Herold været uddannelseschef for Aarhus Tech, Skolen for medie og service, med syv erhvervsuddannelser, der spænder bredt fra teaterteknikere til serviceassistenter.

Favner bredt

Tradiums adm. direktør Lars Michael Madsen begrunder valget af Rikke Herold til stillingen som stedfortrædende vicedirektør samt uddannelsesdirektør således:

- Rikke Herold har stor erfaring med at være skoleleder i forskellige kulturer, der skal favnes, forstås, begejstres og guides i samme retning. Hun lægger i sit arbejde stor vægt på at have skarpt fokus på såvel elevers og underviseres som lederes trivsel og udvikling med respekt for den enkeltes integritet.

Lars Michael Madsen lægger desuden vægt på, at Rikke Herold har mere end 20 års bred erfaring med ungdomsuddannelse, herunder et bredt og opdateret kendskab til pædagogiske strømninger.

– Rikke har også vist resultater med strategisk arbejde, bl.a. i forbindelse med forandringsprocesser. Disse evner har Tradium brug for til at skabe større sammenhængskraft på tværs af alle de mange uddannelser, Rikke får ansvar for, siger Lars Michael Madsen.

Styrke synergi på tværs

Om sit nye job på Tradium siger Rikke Herold:

- Jeg er drevet af en lyst til at være aktiv medspiller på menneskers rejse i livs- og uddannelsesparathed. Jeg ser frem til i jobbet som vice- og uddannelsesdirektør på Tradium at styrke synergi mellem alle uddannelsesområderne gennem arbejdet med relationer, men også gennem en proces, hvor der sættes fokus på styrkerne i de forskellige medarbejderes roller og kerneopgaver som de vigtige brikker i organisationens samlede succes.

Rikke Herold er bosat i Højbjerg og har to drenge, Lasse på 20 og Jonas på 18 år. bauer
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141