23948sdkhjf

Ny hjemmeside med smiley-ordning

Eurogarant Danmark vil sætte fokus på alle sine ydelser og værkstedskontrol.
MARKEDSFØRING I takt med at Eurogarant certificeringen får flere medlemmer, er der også behov for nye tiltag. Derfor har Eurogarant Danmark lanceret en ny hjemmeside under adressen eurogarant.dk, der ikke kun oplyser om Eurogarant certificeringen men også informerer om Eurogarant Danmarks ydelser i det hele taget. Eurogarant Danmark tilbyder blandt andet prisbillige stikprøvekontroller på ikke-certificerede værksteder, hvor for eksempel et forsikringsselskab kræver det, samt tilbyder gennemførelse af syn og skøn-opgaver.

Seriøsitet og høj troværdighed er et nøgleord hos Eurogarant Danmark, der har til hensigt at tilføre Eurogarant certificerede lak- og karrosseriværksteder en væsentlig merværdi og mulighed for at markedsføre sig som de bedste værksteder i Danmark. Derfor er der etableret en Smiley ordning på hjemmesiden, der skal sikre gennemsigtighed og troværdighed. Smiley ordningen er direkte tilknyttet FDM kvalitetskontrollen og de løbende reparations-kvalitetskontroller. Derigennem sikrer man et korrekt billede af virksomhedens niveau, hvilket giver både forsikringsselskaber, bilimportører og private kunder et overblik over de værksteder, der er certificeret med Eurogarant kvalitetsmærket.

Alle værksteder, der lever op til kravene, kan opnå en Eurogarant certificering, og der kræves intet medlemskab af en brancheforening.

Se den nye hjemmeside HER
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11