23948sdkhjf

Bardahl vinder fornem pris

Skanoil, som sælger Bardahl-produkterne i Danmark, vandt prisen som verdens bedstsælgende land af motorrensemaskiner.
VERDENSMESTER Der var lidt af en overraskelse i vente for direktør Allan Andersen, der har firmaet Skanoil Aps, og som står for importen og salget af Bardahl produkterne, da han og de andre Bardahl repræsentanter var kaldt til Frankrig for at fejre Bardahls sponsoraftale med rallystjernen Sebastien Loeb. For udover den del blev der også uddelt priser til de lande, der havde solgt flest Bahrdahl-produkter på verdensplan i kategorierne additiver, olie og motorrensemaskiner, men det havde ingen fået at vide på forhånd. Det hele foregik i Bardahls franske hovedkvarter i Lille i Nordfrankrig, og her fik Allan Andersen prisen for at have været den, der har solgt flest Bardahl rensemaskiner i hele verden.

- Det kom virkelig som en overraskelse, og den kan vi kun være stolte af. Rent faktisk vandt vi foran Rusland og andre store nationer. Efter prisoverrækkelsen kom én af russerne over til mig og spurgte lidt til hvor mange ansatte, vi har, og hvor stort Danmark egentlig er. Efter jeg havde sagt, at vi var godt fem millioner mennesker i hele landet og vi er fem, der har med Bardahl at gøre i Danmark, var han mildt sagt overrasket. Efterfølgende fortalte han, at der i Rusland er 1.400 ansatte til at tage sig af salget af Bardahl produkterne til landets omkring 150 millioner indbyggere. Men vores sejr skyldes også at vi i Danmark har et højt uddannelsesniveau i forhold til mange andre steder, fortæller Allan Andersen.

Vinderen
Bardahl Prof Cleaner er designet til at rense indsprøjtningssystemet i motorer på benzin- og dieselbiler, samt lette industrikøretøjer. Ved benzinmotorer kan den rense karburatorer, single-point og multi-point indsprøjtning og både elektroniske og mekaniske systemer. Når det handler om diesel, er det rengøring af indsprøjtningssystemet og rensning af højtrykssystemer på TDI, commonrail og andet foruden den også har en partikelfilterrensefunktion.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142