23948sdkhjf

'Venner'-stjerne bliver medvært i Top Gear

To af værterne i Top Gear er nu på plads.
TV Den amerikanske skuespiller Matt LeBlanc – også kendt som Joey fra 'Venner' – er i dag blevet offentliggjort som ny vært på den imødesete tilbagevenden af Top Gear, som er verdens største bilprogram. Med udvælgelsen af LeBlanc får bilprogrammet, der har været på skærmen i 39 år, sin første ikke-britiske vært nogensinde.

I hvad der tegner til at blive en eksplosiv cocktail af bilentusiastiske entertainere og kulturelle sammenstød, forventes det længe ventede og reviderede program at lave en larmende annoncering for sig selv på BBC Two og tv-skærme overalt i maj, når det vender tilbage.

Golden Globe-vinderen Matt LeBlanc, der er stjernen i BBC-komedieserien Episodes, appellerer fortsat enormt bredt i hele verden, selv om det snart er 12 år siden, at den sidste episode af Venner blev vist.

For Top Gear-fans er LeBlanc allerede et velkendt ansigt, da han har været gæst i to afsnit af programmet og til dato er den hurtigste berømthed på Top Gear-banen i indslaget ”Star in a Reasonably Priced Car”

- Som bil-nørd og kæmpe fan af 'Top Gear' er det en ære at være en del af det nye kapitel i dette legendariske show, siger Matt LeBlanc.

Hans kommende medvært, Chris Evans tilføjer:

- Matt er et benzinhoved ligesom jeg, og jeg er så spændt på, at han skal være med på 'Top Gear', siger Chris Evans, der bliver hovedvært på programmet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093