23948sdkhjf

Würth støtter unge auto-talenter

Traditionen tro støtter Würth Danmark udviklingen af talenter, når Danmarks unge håndværkere atter en gang demonstrerer deres færdigheder til DM i Skills, fordi Skills med sit fokus på høj faglighed og uddannelse ligger i fin forlængelse af Würths tanke om at kæmpe for det gode håndværk.
UDDANNELSE Den 4. - 6. februar 2016 afholder organisationen SkillsDenmark DM i Skills, hvor unge håndværkere dyster om at være dygtigst inden for sit fag. I år afholdes arrangementet oven i købet på Würths hjemmebane i Trekantområdet, nærmere bestemt Messe C i Fredericia.

Würth har gennem en årerække bakket op om DM i Skills, og det er der mange gode grunde til. Det handler ikke kun om at støtte et arrangement, men også i høj grad om at bidrage til udviklingen inden for håndværkerfaget.

– Som samarbejdspartner med en lang række håndværkervirksomheder i mange forskellige brancher er vi selvfølgelig nysgerrige efter at se, hvilke kompetencer de unge mennesker har. Og derudover har vi også som virksomhed et ansvar for både at følge med i og bidrage til at udvikle metoder og løsninger i de enkelte fag, siger Michael Gadegaard, marketingchef hos Würth Danmark A/S.

Stærk konkurrenceevne

Som en væsentlig leverandør til danske håndværkere er Würth meget bevidst om udviklingen i markedet og spiller en aktiv rolle i forhold til at sikre konkurrenceevnen.

– De unge håndværkere konkurrerer ikke kun mod hinanden, men også mod udenlandsk arbejdskraft. Derfor er det vigtigt, at de i fremtiden er konkurrencedygtige på både effektivitet og kvalitet. Her spiller vi på flere måder en vigtig rolle som samarbejdspartner og leverandør. For os er uddannelse ikke noget, der stopper, når man forlader erhvervsskolerne. Det bør være en ledetråd gennem hele karrieren, og derfor afholder vi jævnligt arrangementer, hvor vi skoler deltagerne i en lang række forskellige områder. Derudover er vores vision, at vi vil være de bedste til at frigøre ressourcer og tilføre kompetence, og det gør vi med koncepter, vejledning og innovative produkter at bidrage til øget produktivitet og effektive arbejdsgange, udtaler Michael Gadegaard.

Mød Würth på messen

Branchen kan møde Würth Danmark alle dage på messen på stand A1001. Under hele messen er der opstillet to arbejdsstationer på standen, så man kan komme helt tæt på en række af Würths produkter samt blive klogere på, hvordan Würths koncepter kan være med til at øge effektiviteten. Der er også mulighed for at blive den heldige vinder af præmier i løbende konkurrencer på messen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094