23948sdkhjf

BMW giver gratis bil til erhvervsskole

Der står ægte køreglæde på skoleskemaet på EUC Nordvestsjælland i Holbæk, efter BMW leverede en gratis træningsbil til skolen i onsdags.
GAVE Det er ikke hver dag, man lige får en spritny BMW uden at betale for den. Det var dog tilfældet for en flok begejstrede autoelever på Erhvervsuddannelsescenter Nordvestsjælland onsdag morgen, da en skinnende hvis BMW 320i kørte ind og parkerede i skolens værksted til stor jubel blandt de studerende.

Træningsbilen vil give den praktiske læring på skolen et løft. Og den gør det muligt for skolens undervisere at inddrage den mest moderne og avancerede teknologi i bilindustrien i undervisningen. For med en bilindustri i konstant udvikling er det vigtigt, at den praktiske uddannelse involverer tidssvarende biler. Med den nye BMW får eleverne altså hands-on erfaring i at diagnosticere, vedligeholde og fejlfinde ved hjælp af den nyeste teknologi.

Og det er noget, der glæder skolens direktør, Frank Tonsberg, der fik overrakt nøglen.

- Skolens mål er at klæde eleverne bedst muligt på til fremtidens udfordringer i det professionelle erhvervsliv. Gennem en sådan støtte fra BMW, kan vi fastholde vores høje uddannelsesniveau i de færdigheder, som den fremtidige bilindustri kræver. Med den nye træningsbil kan vi gøre den nyeste generation af elektronik til en del af pensum. Dette er en særlig motivationsfaktor for de studerende, siger han.

Det var Mette Lolholm, pressechef hos BMW Danmark, der sad bag rattet i 320i’eren, da den trillede ind på EUC i Holbæk, og hun var glad for at se den megen begejstring og glæde hos de studerende over deres nye, moderne træningsbil.

- BMW har en lang tradition for at støtte erhvervsuddannelserne. Som led i en bæredygtig politik omkring de menneskelige ressourcer, har BMW Group altid haft fokus på ungdommen som kommende kapaciteter i erhvervslivet. Ved at fremme uddannelsesniveauet og samarbejdet med erhvervsskolerne, tager BMW Group sit sociale ansvar alvorligt, siger hun.

Bilen blev overrakt onsdag morgen ved en lille ceremoni med deltagelse af både ledelse, lærere og elever samt repræsentanterne fra BMW Danmark. Én af skolens egne elever havde sågar været kreativ i køkkenet og bagt en stor, flot konditorkage påtrykt et perfekt udformet BMW-logo.





Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095