23948sdkhjf

Flammer op ad mekanikers ben i eksplosionsbrand

Aftapning af benzin årsag til voldsom brand – mekanikerne reddede sig i sikkerhed.
UHELD En brand på Faaborg Autoværksted udviklede sig tirsdag eftermiddag med eksplosiv fart, så flammerne stod op ad bukserne på indehaver Stig Andersen. Heldigvis kom ingen af de tre tilstedeværende til skade, skriver Fyns Amts Avis.

- Jeg har ingen hår tilbage på mine skinneben. Det gjaldt bare om at komme ud. Bagefter vidste jeg ikke, hvor min makker Knud var, men det hele stod allerede omspændt af flammer, fortæller 55-årige Stig Andersen om karrierens mest dramatiske øjeblik i en blanding af lettelse og chok. Makkeren Knud Skov slap helskindet fra den dramatiske brand. Det samme gjorde bilforhandler Michael Madsen, der også var på værkstedet, da Stig Andersen og Knud Skov hjalp hinanden med at tømme benzin ud af en reparationsbil på liften.

Mekanikerne brugte hverken svejseapparat eller maskiner, men noget benzin skvulpede over, så en gnist må have antændt brændstoffet. To biler på værkstedet, en Peugeot og en Opel, udbrændte totalt. Det samme gælder alt interiør.

De mange bildæk, olie og kemikalier, der eksploderede i deres beholdere, betød, at der rejste sig en søjle af tyk, usund røg over brandstedet. Heldigvis førte vinden røgen ud over fjorden. Så en evakuering af omkringboende blev ikke nødvendigt, men det nærliggende Danland Feriecenter fik besked om, at vinduerne skulle holdes lukkede.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141