23948sdkhjf

Masser af nyheder

Motor-magasinets ugentlige leder.
FAGAVIS I sidste uge udkom Motor-magasinet med nyskabelsen – specialmagasinet Fremtidens drivmidler – en udgivelse som allerede har skabt en del positive reaktioner i branchen, og som vi også selv i al beskedenhed er godt tilfredse med. I denne udgave af årets sidste udgave af Motor-magasinet er vi – ud over 24 sider med gode historier fra autobranchen – også klar med et tillæg, nemlig 20 siders julenummer, Året der gik, hvor vi – ligesom de seneste år – kikker tilbage på endnu et begivenhedsrigt år i autobranchen i små glimt over ti redaktionelle sider, mens en række af Motor-magasinets loyale annoncører ønsker branchen glædelig jul og godt nytår på de øvrige ti sider.

Men ikke nok med det – Motor-magasinet nr. 44 rummer også her op til jul vores særlige Årskalender 2016, som udkommer for anden gang. Den store kalender til opslagstavlen rummer ud over Motor-magasinets mange redaktionelle temaer i 2016 også de fleste auto- og bilmesser i det nye år.

Med andre ord: Der er masser af læsestof i denne sidste udgave af Motor-magasinet i 2015. Allerede fredag den 8. januar er vi dog klar igen med første print-udgave af Motor-magasinet i 2016, men vores otte daglige netnyheder fra branchen fortsætter hver dag frem til den 23. december og igen fra mandag den 4. januar. Der er således ingen risiko for at gå glip af nyhederne fra autobranchen, selv om vi alle snart skal fejre jul og nytår samt puste ud i årets sidste helligdage.

Rigtig glædelig jul og godt nytår – til hele autobranchen – fra branchens uafhængige fagblad gennem snart 47 år. Vi ses i 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094