23948sdkhjf

Bilpleje og chokolade hitter i julen

Tankstationer oplever også øget salg op mod jul. Og to typer af produkter storsælger.
GAVEKØB Selv om man måske ikke skulle tro det, så er tankstationer faktisk et sted, der bliver shoppet en del julegaver. Og når det sker, så er det overvejende bilplejeprodukter og chokolade, som bliver hevet ned fra hylderne og pakket ind. Det viser en undersøgelse, som analysebureauet YouGov har lavet for Q8 i forbindelse med det årlige indkøb af julegaver, skriver Q8 i en pressemeddelelse. Godt en tredjedel af de 1013 adspurgte svarer, at de er gået efter et bilplejeprodukt, hvis en tankstation er blevet udset som stedet, hvor gaven skulle købes.

Undersøgelsen konkluderer nemlig, at 35 procent gik efter chokoladen, mens 30 procent af de adspurgte gik efter plejeprodukter. Til sidst var det læsestof, som bliver handlet. Jytte Wolff, der er kommunikationschef hos Q8, tilføjer:

- For nogle danskere er servicestationer måske ikke det mest oplagte sted at købe en personlig gave, men vi oplever hvert år mange, der svinger vejen ind forbi, når de sidste juleindkøb skal foretages. Her er det især kvinder, der kommer for at købe, udtaler hun i pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11