23948sdkhjf

Vandt en ny dækmaskine

Ovethi i Varde blev den heldige vinder af en spritny Mondolfo Start dækmaskine fra Mobitec.
PRÆMIE Konkurrence betingelserne fra Mobitec ApS, som har importen af Mondolfo dæk- og afbalanceringsmaskiner, var både enkle og tydelige. Konkurrencen løb godt halvanden måned fra den 30. oktober, og den lød i uddrag:

”Vind en dækmaskine. Mobitec har valgt at sende nyhedsbreve ud via e-mail max én gang hver uge. Meld til via menupunktet Nyhedsbrev. Alle der tilmelder sig, deltager i lodtrækningen om en Mondolfo Start S122 dækmaskine til en værdi af 21.200 kroner eksklusiv moms. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og vil blive leveret til den heldige vinder”.

Sad den ikke overhørig

Blandt andet i Varde slog man til, og her var man heldig. Niels Erik Dahl fra Mobitec overrakte dækmaskinen til de heldige vindere i Varde i overværelse af Preben Thinggaard, som er adm. direktør for Ovethi.

- Konkurrencen havde mange deltagere, og vi er godt tilfredse med forløbet af konkurrencen. Hos Ovethi i Varde har de i forvejen en lang række dækmaskiner, som gør dem i stand til at klare det hele. Blandt andet har man den helt store Mondolfo TD160 maskine, som kan klare dæk, der er næsten dobbelt så høje som et menneske, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281