23948sdkhjf

En fod indenfor hos Fiat

Stort potentiale for dansk eksport til Fiat Chrysler.
TECHDAYS Den italiensk-amerikanske Fiat Chrysler Automobiles-koncern investerer i øjeblikket stort i teknologi og innovation.

Koncernens betydelige investeringer udgør således et stort potentiale for dansk eksport og skaber gode afsætningsmuligheder for danske underleverandører af teknologi og komponenter. Derfor arrangerer Eksportrådet Italien, i samarbejde med Business Sweden og FCA’s TechDays, et B2B-møde i Torino den 21. januar 2016, hvor danske producenter af teknologi og komponenter til bilindustrien og entreprenørmaskiner får mulighed for at præsentere deres løsninger og produkter til indkøbere og ingeniører fra hele Fiat Chrysler Automobiles-koncernen, herunder CNH og Iveco.

Tilskud

Fiat Chrysler Automobiles er bedst kendt som bilfabrikant og står i spidsen for blandt andet Alfa Romeo, Jeep og Maserati. Koncernen producerer dog også industrielle maskiner både inden for landbrug og erhvervskøretøjer såsom New Holland, Iveco og Case, og er til stede på mere end 190 markeder rundt i verden, oplyser Ole Gustafsson, eksportmedarbejder ved Danmarks ambassade i Italien.

Deltagelse vil være delt op i to faser: screening og matchmaking.

Selve B2B-mødet kommer til at foregå på Mirafiori Motor Village, som ligger i forlængelse af FCA’s fabrik for produktion af Alfa Romeo MiTo, hvilket gør det bekvemt for FCA’s medarbejdere at deltage.

Deltagelse i screening fasen koster 4000 kroner pr. virksomhed. Hvis virksomheden udvælges til at deltage i TechDays, er prisen yderligere 10.000 kroner pr. virksomhed – en samlet pris på 14.000 kroner pr. deltager.

Aktiviteten kan afvikles som et såkaldt markedsbesøg, hvor Eksportrådet yder tilskud for SMV virksomheder, oplyser Ole Gustafsson.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093