23948sdkhjf

Rustvirksomhed skifter ejer

Østjysk undervognscenter overtager Djurs Antirust & Servicecenter ApS
EJERSKIFTE Efter flere år som ejer af Djurs Antirust & Servicecenter er Klaus Jensen klar til slippe roet og overlader ejerskabet til ejeren af Østjysk undervognscenter, Søren Giversen

Djurs Antirust & Servicecenter udfører garantireparationer for flere Danske bilimportører.

Ejerskiftet ventes ikke at resulterer i forandringer for Djurs Antirust & Servicecenter`s kundekreds.

- Værkstedet kører videre i samme ånd, med det samme team som altid, siger Klaus Jensen og fortsætter:

- Salget af virksomheden, der er ISO certificeret og står for højt kvalitetsarbejde, har været nem at forene med den nye ejer Søren Giversen, der i forvejen driver Østjysk undervognscenter som ligeledes levere højeste kvalitet. Søren har 30 års erfaring og er meget aktiv inden for autobranchen. Udover at drive Østjysk undervognscenter og nu også Djurs antirust og servicecenter, er han formand hos garantiforeningen hos Suvokæden på landsplan.

Et spændende nyt år

Klaus Jensen solgte for to år siden Djurs Auto & Industrilakering og drev siden hen sit andet firma Djurs Antirust & Servicecenter videre. Valget om at sælge denne del også er et helt bevist valg.

- Efter mange år med fuld knald på flere aktiviteter, er det nu blevet tid til at rette mere fokus på at være i nuet. Det bliver der nu mere tid til og det ser jeg utrolig meget frem til, udtaler Klaus Jensen.

Den nye ejer af Djurs Antirust & Servicecenter Søren Giversen glæder sig til at komme i gang med arbejdet.

- Det er utroligt spændende at skulle i gang og kan se rigtig mange synergieffekter ved både at kunne fjerne rust med tøris blæsning og samtidig at kunne udfører undervognsbehandlinger, som vi jo gør til daglig. Det er en utrolig kvalitativ og skånsom metode at fjerne rust på. Udover importør arbejdet, hvor vi forventer at kontakte samtlige danske importører med henblik på et samarbejde, vil vi også tage mere direkte kontakt til privatsegment, heri blandt veteranbil-folket. Metoden er nemlig skånsom og varmeudvikler ikke på bilerne som en traditionel sandblæsning gør, udtaler Søren Giversen.

Overtagelsen fandt sted 1. november.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.124