23948sdkhjf

Batterikæmpe vinder Volvos kvalitetspris

Samarbejdet mellem batterikæmpe og Volvo har nu båret frugt i form af en pris.
PRISVINDER Exide Technologies har modtaget Volvo Cars Quality Excellence-prisen (VQE). Exide producerer originalt udstyr og eftermarkedsbatterier på flere fabrikker i Europa og lancerede for nylig produktionslinjen til Start-Stop AGM (Absorbed Glass Mat) på anlægget i Poznań i Polen. For at opfylde VQE-kravene skal leverandørernes fabriksanlæg udmærke sig inden for følgende områder: systemer, produktionsprocesser og løbende resultater - samt effekt på kundeanlæg og anbefalinger fra kunder. Exide har opfyldt kravene i hver eneste kategori.

Exide arbejder sammen med mange af verdens førende bilmærker. De har investeret millioner i produktionen og har nogle af de mest avancerede værktøjer og maskiner i industrien. Virksomheden producerer dertil nogle af verdens mest anerkendte start-stop-batterier, som omfatter Start-Stop AGM og Start-Stop EFB (Enhanced Flooded Battery).

- Denne pris giver en høj grad af anerkendelse for præstationer af en ensartet høj kvalitet. At lancere et næste-generations batteri med succes på så kort tid, og alligevel opnå bemærkelsesværdig produktkvalitet, er rigtig godt, udtalte en repræsentant for Volvo på prisoverrækkelsen.

Michael Ostermann, der er chef for batterivirksomhedens foretagende i Europa, Mellemøsten og Afrika udtrykker det sådan her:

- Vi er meget glade for at have vundet prisen. Vores team i Poznan leverer enestående resultater, og det er fantastisk at se dem modtage anerkendelse for deres arbejde. Vi forsyner Volvo med vores nyeste generation af Start-Stop EFB-batterier. Disse batterier giver forbedrede ladebetingelser, og livscyklussen er blandt de mest avancerede i industrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094