23948sdkhjf

Ny jurist til AutoBranchen Danmark

AutoBranchens ArbejdsgiverForening har ansat stærk profil.
JOB AutoBranchen Danmar har pr. 1. november ansat Marietta Bak Seemholt som sekretariatschef for Autobranchen Danmarks arbejdsgiverforeningen, ABAF.

Marietta er uddannet advokat fra Kammeradvokaten, og har i de seneste 12 år beskæftiget sig med arbejdsret. Hun er specialiseret i personalejura og overenskomstforhandlinger samt alle former for forhandlinger og sagsførelse i det fagretslige mæglingssystem.

Mariettas primære fokus bliver at varetage medlemmerne af AutoBranchens ArbejdsgiverForenings interesser og derudover at bidrage til den daglige opgaveløsning, som en del af det professionelle juridiske team i Jura & Erhversafdelingen.

- Vi ønsker først og fremmest at varetage vores medlemmers interesser bedst muligt. Vi ansætter Marietta, da vi oplever en stigende medlemstilgang, og ønsker at yde vores eksisterende og kommende medlemmer en seriøs og professionel rådgivning, siger Jens Brendstrup, administrerende direktør i AutoBranchen Danmark og fortsætter:

- Vi har i længere tid haft et ønske om at udvide paletten af vores serviceydelser inden for det overenskomst-, arbejds- og fagretslige område, fordi vi kan se at behovet er til stede i branchen.

Marietta Bak Seemholt er uddannet Cand.jur fra Københavns Universitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174