23948sdkhjf

Mekaniker indstilles til medalje

Erling Blichfeldt har været ansat hos A. Therkildsen ApS i Hobro i 40 år.
FARVEL Den 11. november siger servicetekniker Erling Blichfeldt farvel efter 40 år hos firmaet A. Therkildsen ApS i Hobro.

- Erling Blichfeldt har været fuldtidsansat på vores værksted i 40 år og derfor indstiller vi ham til Dronningens Fortjenstmedalje. Han har været med helt fra starten af hvor, at det kun var ham der reparerede gamle biler til nu, hvor vi er 19 ansatte og bygger nyt for tredje gang, siger Lisbeth Therkildsen, marketingansvarlig hos A. Therkildsen, og fortsætter:

- Erling har haft stor indflydelse på i hvilken retning vores forretning er gået. Da vi i 1985 fik tilbudt Skoda-forhandlingen sagde chefen nej tak, men Erling fik ham overtalt, og det har haft stor betydning for virksomhedens fremtid.

Erling Blichfeldt stilling som servicetekniker har været den primære funktion indtil de seneste år, hvor han har haft ansvar for skadesafdeling.

- Jobbet har han bestridt med stor flid og dygtighed. Det er tydeligt at mærke, at Erling har sat en stor ære i at møde på arbejde hver dag, hvilket også afspejler sig i hans hensyntagen og hjælpsomhed over for kolleger og især kunderne. Han har altid været en trofast og ansvarsfuld medarbejder samt en rigtig god kollega, og derfor om nogen fortjener Erling denne medalje, siger Lisbeth Therkildsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109