23948sdkhjf

300.000 risikerer nummerplade-bøde om få dage

Bilsynshaller og værksteder bør tilbyde kunderne at få tyverisikret pladerne inden 15. november.
SERVICE Få dage før politiet kan udskrive den første nummerpladebøde 15. november, viser en dugfrisk undersøgelse af 2440 bilister hos Applus Bilsyn, at anslået 300.000 bilister på landsplan fortsat ikke har tyverisikret nummerpladen. Det kan betyde udsigt til en træls hilsen fra Færdselspolitiet på 1000 kroner. Dermed er der al mulig grund til, at landets værksteder og synshaller tilbyder kunderne at få sikret nummerpladerne med skruer.

Applus Bilsyn melder om ekstremt travlhed i øjeblikket med at nummerpladesikre kundernes biler, når de kommer til bilsyn.

- Vi har rigtig mange kunder, som udelukkende kommer for at få sikret pladerne eller køber et “gør det selv-sæt”. For at hjælpe folk mest muligt tilbyder vi gratis nummerpladekontrol i alle landets Applus-synshaller efter klokken 10.00 hver dag, siger Per V. Rasmussen, adm. direktør hos Applus Bilsyn.

Alle bilsynsvirksomheder skal efter den 15. november kontrollere, om person- og varebiler til syn har en godkendt nummerpladesikring. Er nummerpladerne ikke i orden, betyder det, at et køretøj, selv uden øvrige anmærkninger, alligevel kun bliver betinget godkendt til bilsyn.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094