23948sdkhjf

Verdensnyheder rammer FTZ-messen

Flex1One har blandt andet nye dækskiftere og et særligt indretningsmiljø med på den kommende FTZ-messe.
VERDENSNYHED Messer er lig med nyheder, og det er også tilfældet for Brørup-virksomheden Flex1One, der blandt andet har en verdensnyhed med fra dækskifte-producenten Ravaglioli. Der er tale om et skifter med navnet RAV G8945 Memory. Kendetegnet er her, at det er tale om en centeropspænding med med quick-lås og en særlig memory-funktion. Dertil slipper man, som hos flere andre producenter, også for at bruge dækjern, og dæk afmonteres ifølge Flex1One nemt. Dertil leveres systemet med hjullift.

Alle, der besøger Flex1One på FTZ Fagmessen, som finder steder den 4. til 5. november i Odense Congress Center (OCC), vil kunne snakke med en fagmedarbejder fra Ravaglioli, der også demonstrerer maskinen i brug.

Skifter til sarte fælge
Foruden en maskine fra Ravaglioli, vil Flex1One også stå klar med Sice S1000, der ifølge den danske distributør hører til blandt eliten inden for dækskiftere. Det skyldes især, at man kan skifte dæk på fælge op til 32 tommer, og at det kan ske helt uden berøring af fælgene. Der er tale om en hydraulisk maskine, hvor man heller ikke skal bruge dækjern, men i stedet kan udføre arbejde på både PV- og W-dæk uanset type. Også her vil der være en særlig Sice-tekniker tilknyttet standen på FTZ fagmessen.

Det kliniske værkste
Flex1One er en del af den familieejede koncern, NDI, der i 2003 opkøbte den reol-leverandør, som i en årrække havde leveret reoler til forskellige selskaber i NDI koncernen. Det opkøbte - og konkursramte - reolfirma blev under NDI til firmaet FLEX Reol. Efter tilførslen af en række andre varegrupper til sortimentet, ændrede Flex Reol navn til Flex1One.

Virksomhedens særlige fokus på indretning af værksteder fortsætter med at få stor opmærksomhed i selskabet. Det betød i sensommeren, at Flex1One lancerede et selvstændigt brand kaldet Flexline by Ahcon. Det er sammensatte moduler i grålige farver, greb af aluminium og muligheder for en særlig lysopsætning, der alt i alt sikrer et mere klinisk, men overskueligt værksted.

Siden 2006 har Flex1One haft hovedkontor i Brørup midt mellem Esbjerg og Kolding. Virksomhedens lokaler fik samme år en stor opdatering, og virksomheden beskæftiger omkring 35 mennesker, hvoraf godt 14 af dem er tilknyttet Ahcon-brandet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.267