23948sdkhjf

Applus overtager Quick Bilsyn

Bilsynskæden Quick Bilsyn afhænder den 1. november sine fem synshaller.
SYN Quick Bilsyns fem synshaller i Storkøbenhavn bliver fra den 1. november en del af Applus Bilsyn. Ejerne af Quick Bilsyn får i stedet travlt med blandt andet rådgivning i forbindelse med brugtbilsimport. Det drejer sig om synshallerne med adresse på Nørrebro, Østerbro, Vedbæk, Brøndby og i Søborg.

- Vi er glade for aftalen, fordi det åbner op for nye omsætningsmuligheder i København. Der er mange bilister i hovedstaden, og her vil vi gerne vil have flere synshaller. Derfor er vi glade for denne åbning. Samtidig glæder vi os til at få nye, dygtige medarbejdere, som vi nu skal til at arbejde sammen med i hverdagen, siger adm. direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.

Hos Quick Bilsyn sætter man ligeledes pris på aftalen:

- Vi har fundet en fantastisk løsning ved at lade lederen i markedet overtage vores haller. På den måde får vi nu mulighed for at kaste os over de ting, vi brænder for, siger nu forhenværende Quick Bilsynsejer, Jens Peter Larsen.

Import af brugte biler

De tre bilfolk, Jens Peter Larsen, Lasse Mathiasen og Jonas Machholm, som sammen startede Quick Bilsyn i 2010, helliger sig nemlig fremover opgaver i deres andre firmaer. Det drejer sig bl.a. om onlinevirksomhederne Cartellet, der sælger rustbeskyttelse, og QuickImport. Sidstnævnte hjælper danskere med at importere brugte biler fra udlandet, et felt forbrugerne ofte har svært ved at overskue og derfor holder sig fra.

- Brugtbilskøbere med blikket rettet mod udlandet ønsker især at kende registreringsafgiften, før de køber. Det giver en markant større tryghed i købet, fordi man får styr på de økonomiske rammer for købet. Ofte tager det tre uger for Skat at levere de oplysninger, men vi yder servicen fra alt mellem en time i synshallen og en dag, hvis man henvender sig online. Herudover kan vi importere bilen med det samme, siger Jens Peter Larsen. bauer
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095