23948sdkhjf

Is-skraber oplyser om ruderegler

DanGlas har lavet en simpel, men brugervenlig og hurtig opstilling af de reglerne for at skifte ruder på biler, hvor der er stenslag eller revner.
RUDESKIFT Det er altid lige nemt at huske reglerne for stenslag og revner i forruder. Derfor har DanGlas i Viborg udarbejdet en simpel og brugervenlig isskraber, hvor regler og måleenheder er sat på.

På plastikkortet kan man se, at et stenslag i ’Område A’ maksimalt må være 3 mm, og at der ikke må være nogen revner. Hvis stenslaget befinder sig i ’Område B’. må det maksimalt være 10 mm i diameter. Findes stenslaget i ’Område C’, så er 30 mm grænsen. På kortet er tegnet 1:1-cirkler, som viser, hvad det konkret svarer til.

Er der tale om revner, så må de maksimalt være 10 mm i ’Område B’, mens de i ’Område C’ højst må strække sig over 150 mm.

Burde være mere simpelt

Men selvom DanGlas med direktør Viggo Hansen i spidsen har forsøgt at gøre det brugervenligt, så forstår glasfagmanden ikke helt, hvorfor reglerne skal være så besværlige.

- For mig at se skulle vi gå efter en tysk model, der sikrer, at revner slet ikke må være til stede på ruden. Det ville gøre det nemmere at finde rundt i, og vi undgår vurderinger bygget på skøn, fortæller Viggo Hansen fra DanGlas.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094