23948sdkhjf

Nye kræfter i Esbjerg

Vagtskifte hos Esbjerg Cylinder Service, der foretager et generationsskifte.

RECEPTION Dengang for 32 år siden, hvor Viggo Sørensen og Bjarne Andreasen startede Esbjerg Cylinder Service op, sagde de to til hinanden, at når det blev tid til at trække sig fra den daglige drift, ville de begge holde på én gang. Løftet bliver holdt, og det sker tilmed samtidig med at direktør Viggo Sørensen fylder 70 år.

Men hverken Viggo Sørensen eller Bjarne Andreasen slipper dog ikke tøjlerne helt. For selv om de ikke længere deltager i den daglige drift, vil de stadig være ejere og sidde med ved bordet i bestyrelsen. Fremover vil det blive trioen bestående af Rene Sørensen fra turboværkstedet, Casper Friis Fischer fra motorværkstedet og Ditlev Meinertz fra lageret, som kommer til at stå for den daglige drift.

At have nogen til at stå for den daglige drift er langtfra noget nyt og ukendt. Da de to købte Midtjysk Cylinder Service i Viborg i 1988, lavede man en model, hvor duoen Viggo Sørensen og Bjarne Andreasen indsatte en daglig ledelse, og da det har fungeret fint, vil Esbjerg Cylinder Service fremover komme til at køre efter samme opskrift.

For at markere de to begivenheder er der inviteret til reception på adressen Hedelundvej 19, 6705 Esbjerg fredag den 23. oktober i tidsrummet fra 13.00 til 16.00.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109