23948sdkhjf

CAC fordobler sin lagerplads

Et lager på godt 22.000 m2 er blevet opkøbt af aktieselskabet Carl Christensen.
UDVIDELSE Aktieselskabet Carl Christensen, i daglig tale CAC, har netop underskrevet købsaftale på en godt 22.000 m2 ejendom beliggende på Sintrupvej 12 i Braband ved Aarhus. Det er kun 1,5 km fra selskabets nuværende adresse. Selskabet erhvervede sidste år en byggegrund med henblik på at bygge et nyt domicil, men valgte at slå til, da ejendommen på Sintrupvej kunne erhverves til en fornuftig pris.

- Det er selvfølgelig altid tillokkende at bygge nyt, men vores største udfordring er den udvikling, vi har oplevet, siden Mekonomen valgte at lukke sit distributionsnet i Danmark i december sidste år, fortæller Thomas Jensen, der er CAC’s administrerende direktør og fortsætter:

- Et nyt byggeri kunne tidligst stå færdigt i slutningen af 2017. Det var derfor interessant for os, at vi kunne overtage Sintrupvej 12 allerede fra starten af 2016. Nu venter der en større modernisering af kontorer og lager, så vi forventer at kunne flytte ind i de nye lokaler til næste efterår.

Fordobler lager
Det nye lager betyder en fordobling af CAC’s samlede lagerareal i Aarhus, når man medregner de 3.000 m2, som selskabet for tre år siden lejede i en anden bygning på Sintrupvej. Samtidig firedobles kontorarealerne og muliggør derfor, at CAC og au2parts i fremtiden vil kunne huse større møder og arrangementer internt.

- Vi har i en længere periode været presset pladsmæssigt, hvilket har betydet, at vi ikke altid kunne tage de ønskede varegrupper op eller udvide varegrupper i den takt, vi gerne ville. En markant udvidelse af lagerarealet vil derfor muliggøre, at vi kan lagerføre en endnu større bredde af varer til gavn for vores kunder. Samtidig er det aldrig optimalt, at have sine varer fordelt på to forskellige geografiske lokaliteter. , udtaler Thomas Jensen.
Læs mere om: CAC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079