23948sdkhjf

Audi skyder millioner i flygtningehjælp

Bilproducenten føler socialt ansvar og hjælper både med pengedonation og via sine medarbejdere.
NØDHJÆLP Den tyske bilkæmpe Audi har afsat cirka 7,5 millioner kroner til nødhjælp til de millioner af mennesker, der lige nu er på flugt gennem Europa. Pengene bruges til at støtte nødhjælpsinitiativer på Audis produktionssteder i Ingolstadt, Neckarsulum, Bruxelles og Győr.

- Vi har været chokerede over al den lidelse, flygtningene i Europa har måttet gennemgå. Folk ved vores dørtrin er i nød, og vi vil derfor gerne hjælpe hurtigst muligt for at undgå bureaukrati, lyder det fra Rupert Stadler, der er formand for bestyrelsen i Audi AG.

Pengene fra den betragtelige donation vil blive postet i lokale hjælpeprojekter ved produktionsstederne.

- Vi er klar over, hvor dramatisk flygtningesituationen har udviklet sig lokalt. Med nødhjælpen forsøger vi at vise vores solidaritet såvel som vores sociale ansvar, siger Thomas Sigi, der bestyrelsesmedlem for HR.

Peter Mosch, der er formand for Audi General Works Council tilføjer:

- Vi hverken kan eller vil se passivt til, når det kommer til at hjælpe vores medmennesker i denne desperate situation. Som ansatte i Audi er vi altid parate til at hjælpe, når det er vigtigt – og det er vigtigere nu end nogensinde før.

Gennem Audi Ehrensache (et frivilligt initiativ) kan ansatte nu komme med forslag til regionale projekter, som de gerne vil føre ud i livet i samarbejde med velgørenhedsorganisationer. Derefter vil en komité ved hvert produktionssted beslutte, hvordan midlerne skal distribueres. Selskabet har længe støttet sine medarbejdere i deres bestræbelser på at hjælpe flygtninge. En gruppe frivillige renoverede for nyligt en række hjem og boliger til mindreårige migranter og organiserede udflugter for flygtningebørn.

Audi spekulerer også i muligheden at tilbyde flygtninge langsigtet arbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095