23948sdkhjf

Tunge ruller ingen hindring

Rullerotator fra Logitrans løfter og vender runde emner på op til 500 kg.
HJÆLPEVÆRKTØJ Den sydvestjyske producent af udstyr til intern materialehåndtering, Logitrans A/S, introducerer nu en Rullerotator, som er det perfekte valg, når runde, tunge emner skal transporteres, løftes og roteres.

- Det er hårdt, besværligt og ofte direkte umuligt eller ulovligt at løfte og vende sådanne ting uden hjælpemidler – og mange forespørgsler har nu fået os til at udvikle Rullerotator. Den gør det muligt at løse enhver tænkelig håndteringssituation, siger Gitte Kirkegaard Berg, CEO hos Logitrans.

Den nye Rullerotator er kompakt, meget manøvredygtig og sikrer brugeren ergonomisk rigtige arbejdsbetingelser. Den fastholder emnerne med gribearme, som har støtteplader med gummibelægning for at opnå den største friktion og fastholde emnerne skånsomt, og klarer såvel bløde som glatte og hårde runde emner.

For alle modeller gælder det, at gribearmene ikke kan åbnes utilsigtet, og at emnet kun kan slippes, når den er placeret på gulv eller palle. På modeller med elektrisk rotation kan der kun roteres i en løftehøjde, hvor gribearmene ikke kan ramme gulv eller ben.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11