23948sdkhjf

Danske rørhaler storsælger i USA

Danske Tajco, der laver rørhaler, har præsenteret det bedste regnskab nogensinde.
OPTUR En fremgang på 250 procent siden 2010 siger vist det hele om danske Tajco, der lever af at sælge rørhaler til udstødningssystemer. Fremgangen betyder, at Tajco for 2014 kunne præsentere det bedste regnskab i virksomhedens historie, skriver Børsen.

Dermed blev der i 2014 omsat for 655 millioner kroner, mens overskuddet hos Tajco endte på 52 millioner kroner. Rolf Ebbesen, der er adm. direktør er ikke overraskende godt tilfreds med resultatet. Og hovedforklaringer er simpel:

- Vores vækst er accelereret de seneste år, efter at vi har fået hul på det amerikanske marked. Det er lykkes os at få en meget bred og flot kundeportefølje i den globale bilindustri, og vi er i dag verdens største inden for vores område, siger Rolf Ebbesen til Børsen.

Til sammenligning lå omsætningen hos Tajco, der er ejet af brødrene Kurt og Frank Lorentz, i 2010 på under 200 millioner kroner, mens overskuddet dengang svingede sig lige over 10 millioner kroner. I dag samarbejder Tajco med nogle af de helt store bilgiganter, hvilket omfatter BMW, Daimler, GM og Audi. Senest er også Honda og Ford kommet til.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11