23948sdkhjf

Hessel ansætter elev nr. 100

Lærling nummer 100 hedder Kristian Aaen Kjelgaard og er blevet ansat som ny elev på reservedelslageret.
REKORD Aldrig tidligere har Danmarks største bilforhandler, Ejner Hessel, haft 100 lærlinge og elever ansat på én gang. Den 1. september bliver dette dog en realitet, når Ejner Hessels afdeling i Aalborg tager imod virksomhedens lærling nummer 100. Lærlingen hedder Kristian Aaen Kjelgaard og er blevet ansat som ny elev på reservedelslageret.

Kristian Asen Kjelgaard er 23 år og har netop færdiggjort grundforløbet for handelsassistenter og har længe haft et ønske om at prøve kræfter med bilbranchen, hvilket han nu får chancen for.

Adm. direktør Bjarne Hessel er meget stolt over at så mange unge gerne vil arbejde for virksomheden

- Vi er utroligt glade for, at så mange vælger netop vores virksomhed som læreplads, og vi gør meget ud af, at alle de elever og lærlinge vi tager ind får mest muligt ud af deres uddannelsesforløb hos os. I en tid, hvor der er kamp om den kvalificerede arbejdskraft, fortsætter vi vores strategi om at uddanne vores egne medarbejdere til værksted, lager, showroom samt i administrationen. Men det er også vigtigt for en virksomhed af vores størrelse at tage et samfundsansvar og uddanne de dygtige unge mennesker, siger han.

Ejner Hessel, der forhandler Mercedes, Renault, SMART og Dacia fra 22 afdelinger med salgs og værksted rundt omkring i Danmark, har knap 750 fuldtidsansatte – hvoraf de nu 100 er i lære.

Hos Ejner Hessel i Aalborg glæder de sig til at byde Kristian velkommen, når han starter den 1. september.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11