23948sdkhjf

Tesla giver opladning til værter på populært lejligheds-site

Udvalgte udlejere på sitet Airbnb kan nu lade tilbyde opladning af Tesla-biler i USA. Konceptet vil brede sig, lover Tesla.
Dele-ladning Lej vores private lejlighed og få adgang til en ladestander fra Tesla. Det er idéen bag et nyt samarbejde mellem Tesla og så sitet Airbnb, der er verdens største for privat udlejning af lejligheder. Det skriver blandt andre det amerikanske magasin Fortune.

Samarbejdet starter i det helt små, da kun 12 hjem i Californien lægger ud med at få en ladestander. Men selv om Tesla allerede har 500 hurtigladere fordelt i USA, og eksempelvis otte i Danmark, har virksomheden med Elon Musk i spidsen store planer om at udvide. Ifølge Fortune skal man som Airbnb-bruger, og altså hvis man er indehaver af en Tesla-elbil, slippe omkring 65 kroner for en opladning henover natten.

Foruden samarbejdet med Airbnb har Tesla og satset massivt på hoteller, udvalgte restauranter, som firmaet ved er ofte besøgt af Tesla S-modeller. På verdensplan hænger der lige nu omkring 1200 af de type ladere. Præcis hvilke Airbnb-hjem, som Tesla fokuserer på, ligger endnu ikke klart.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.236