23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

Nyt fra sportens verden i ind- og udland.
EN AFKØRSEL PÅ EN af de sidste specialprøver kostede Jacob Madsen/Carina Møller klassesejren i Rallye Wartburg. Teamet deltager i ADAC Opel Rallye Cup.

PATRIK MATHIESSEN SIKREDE SIG med en tredjeplads en tur på podiet i første løb i sjette afdeling af det britiske Ginetta Junior Championship på Snetterton – og blev samtidig bedste rookie. Et spin i andet løb betød, at sønderjyden her sluttede som nr. 16.

MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND er klar med sit bidrag til klubrallysporten, når der 23. august afholder Aabenraa Klubrally med fem helt nye rallyprøver – heraf en rundbane. Start og mål ved Super Dæk Service på Tøndervej..

SØNDAG VAR SUCCESFARVEN ORANGE, fordi to biler fra kfzteile24 MS RACING sørgede for en dobbeltsejr i søndagens ADAC GT Masters løb. Dermed var resultatet dobbelt så godt for teamet end lørdagens løb. På tredjepladsen kom Klaus Bachler og Martin Ragginger, Porsche 911, mens de førende i mesterskabet, Luca Ludwig og Sebastian Asch i Mercedes SLS GT3, blev nummer 10.

LØRDAG DEN 12. SEPTEMBER afholdes det store årlige træf for italienske biler og motorcykler på Eksercerpladsen ved Nyborg Slot. Alfa Romeo Klub Danmark af vikler Bella Italia.

Læs mere på www.motorsporten.dk













Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172