23948sdkhjf

Axalta sætter sig på Benelux-lakken

Amerikanske Axalta Coating Systems har overtaget Spies Hecker-importør i Holland og Belgien.
LAK-LEDELSE Den store amerikanske våd- og pulverlak-producent Axalta Coating Systems har sat sig hårdt på det europæiske marked. Axalta købte nemlig 1. juli Metalak Benelux, der er enedistributør af Spies Hecker-produkter i Holland og Belgien. Metalak fortsætter dog under samme navn, som i dag. Dirk Lippens er manager for Country Business hos Axalta i Benelux, og han udtrykker overtagelsen sådan her:

- Med den her overtagelse styrkes Axaltas position på markedet, og den gør det muligt for os at optimere vores driftsmæssige infrastruktur, samtidig med at den komplementerer vores salgsaktiviteter, udtaler han i en pressemeddelelse.

Han uddyber det desuden med, at Metalak igennem mange har opbygget relationer til hundredvis af uafhængige værksteder og har et veludbygget reparationsnetværk.

Spændende tid
Bas van de Ven er Metalaks adm. direktør, og han fortsætter efter overtagelsen som forretningsdirektør, samtidig med, at han bliver en del af Axaltas ledelsesteam. Han siger om overtagelsen:

- Jeg taler på vegne af alle mine kolleger, når jeg siger, at dette er en spændende tid for os. Og selv om det er en ændring, så forbliver den support, vi yder til vores kunder, den samme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11