23948sdkhjf

Forsinket vestjysk jubilæum

Når der er for travlt på værkstedet, må firmaets 25 års jubilæum vente. Men til september tages der revanche.
SØLV Dengang Brian Lykke Jensen startede virksomheden Brian Lykke Auto op på Strandvejen i Oksbøl i det vestligste Jylland den 1. maj 1990, havde han ikke set, hvad der skulle gemme sig i de kort, han var blevet tildelt. Godt nok lå det med sportsvogne nært, men at værkstedet efterhånden skulle udvikle sig til et sted, hvor det med sportsvogne, og i særdeleshed Porsche, efterhånden skulle blive et bærende element, havde han ikke regnet med.

Fra hele landet

Engagementet og gnisten for specielt de gamle og lidt ældre Porsche biler er der for både Brian Jensen og svenden Mads Thomsen, og den har kunderne også kunnet mærke. Lidt efter lidt er mængden af Porsche biler på værkstedet vokset, så de i dag udgør et godt stykke over halvdelen af omsætningen.

Almindeligt værksted

Dengang det hele var nyt, handlede det om at få virksomheden til at løbe godt rundt, og på det tidspunkt fyldte det med sportsvognene ikke ret meget. Men på grund af at Brian Jensen havde repareret og serviceret Porsche biler, foruden han en tid var ansat på et stort tyske Porsche-værksted, kom kunderne efterhånden. Og i dag har det lille værksted kunder fra hele Danmark og lande som blandt andet Tyskland og Norge.

I dag er der kommet et rullefelt til, og med det har både svenden Mads Thomsen og Brian Jensen fået større og bedre muligheder for at måle og fejlfinde på bilerne.

- Krise eller ej. Vi har bare haft alt for travlt til at tænke på firmaets 25 års jubilæum. Det er selvfølgelig ærgerligt, men den slags må man jo ikke forbigå i stilhed, så derfor har vi planer om at fejre det lørdag den 19. september. Dog er datoen ikke endeligt fastlagt, men det er den, vi sigter efter. Invitationen gælder både kunder og forretningsforbindelser, og vi satser på at få Porsche klubben til at aflægge og et besøg, så der ikke kun bliver noget godt til maven, men også noget lækkert til øjnene, siger Brian Lykke Jensen.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078