23948sdkhjf

Foto-dokumentation vigtigt våben mod antirust-svindel

Billeder af afpillede skærme og bundplader er antirust-branchens nye våben mod fupbehandlinger.
FUP Antirust-branchen hærges stadig af udbydere, der hævder at kunne gennemføre en ”fuld rustbeskyttelse” til 2000 kroner. Men nu har de mere etablerede mærker som Dinitrol og Pava taget foto-dokumentation i brug, så kunderne kan se, at deres bil rent faktisk bliver skilt korrekt ad, hvilket er nødvendigt for en ordentlig undervognsbehandling.

- Tre-fjerdedele af tiden med rustbeskyttelsen går på at afmontere bilens inderskærme og bundplader. Dernæst vasker og tørrer vi bilens undervogn, før behandlingen og klargøringen finder sted. Det er derfor ikke muligt at udføre denne kvalitet til så billig en pris, hvorfor der må være noget, som bliver sprunget over, siger Mogens Vestergård Hansen, der er teknisk chef hos Dinitrol Danmark.

Kontrolordning virker
Det betyder også noget, at antirust-branchen bliver underlagt Teknologisk Instituts kontrolordning, der tjekker, at udbyderne overholder miljøregler og generelt leverer den kvalitet, som kunderne har krav på, når de giver adskillige tusinde kroner for at få bilen rustbeskyttet.

Klamhuggeriet opstår ifølge Dinitrol blandt, når bilens undervogn skal vaskes fri for snavs og skidt med varmt vand under tryk. Det er ikke kun nok at luftpuste snavs og skidt væk, da snavs og salt i samlingerne, ifølge Dinitrol, ikke fjernes. Derved kan rustbeskyttelsen falde af, da den ikke binder til overfladen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094