23948sdkhjf

Europas største lift er produceret i Viborg

En stor blokvogn skulle der til for at fragte en kæmpe lift fra AC Hydraulic til et værksted i Dol De Bretagne, Frankrig.
STØRRELSE AC Hydraulic leverer løfteudstyr til hele verden, så en specialtransport, der skal køre små 1560 km med sin last er ikke et særsyn på Fanøvej. Alligevel gav transporten, der blev foretaget i juni, en helt særlig anledning til glæde og stolthed hos virksomheden, fordi blokvognen transporterer Europas største lift.

I Dol de Bretagne ligger en af Frankrigs største udlejere af erhvervsvogne og –service. Guisnel Group har 875 ansatte og seks afdelinger, hvoraf afdelingen i Dol de Bretagne er den største. Firmaet løser flytte- og logistikopgaver for både private og erhverv. Derudover har gruppen en selvstændig division, der udlejer og sælger forskellige typer af erhvervsvogne og lastbiler. Guisnel ønsker at levere service og køretøjer langt over standarden, og det giver travlhed på deres integrerede værksteder. Europas største lift til lastbiler og erhvervskøretøjer er nu på vej til at blive installeret, så virksomheden kan øge effektiviteten.

En fleksibel mastodont

- Med fem løftesøjler og en samlet kapacitet på 75 tons er der tale om en mastodont af en lift, men Guisnel har på ingen måde været nødt til at gå på kompromis med værkstedspladsen, forklarer markedschef hos AC Hydraulic, Lars Storgaard.

- Liften er gemt i gulvet, så der er helt frit, når den ikke er i brug. Liften kan veksle mellem 2, 3, 4 eller 5 aktive søjler, og med et tryk på en knap kan den nemt og fleksibelt anvendes som to uafhængige lifte, der veksler mellem 2 og 3 aktive løftesøjler.

Guisnel er noget nær en ønskekunde for AC Hydraulic, når det kommer til at teste anvendelsesmulighederne for den nyudviklede fem-søjlede lift:

- Vi har længe leveret 2 og 3 søjlede lifte, men det er første gang, vi leverer en lift med fem søjler. Liften er tænkt som en ultimativ lift, der fremtidssikrer værkstedet og tilbyder flere liftløsninger i én lift. En helgardering af værkstedets fremtidige løfteopgaver, om man vil. Vi er henrykte over at kunne levere til en virksomhed som Guisnel. De har en størrelse, der gør, at liftens anvendelsesmuligheder vil blive testet fra første dag. At Guisnel har tillid til, at vi kan hjælpe dem til at forblive konkurrencedygtige på værkstedsarbejdet er om noget et kvalitetstempel, siger Lars Storgaard.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096