23948sdkhjf

Lamborghini til Malmø

Det ikoniske italienske brand Automobili Lamborghini vender tilbage til Sverige.
BILSALG Tidligere har svenskere været nødsaget til at tage turen til Danmark, hvis de skulle købe en Lamborghini. Men det ændrer Lamborghini nu ved den 5. juni at have åbnet en ny, topmoderne forretning i Malmø. Årsagen er massiv svensk efterspørgsel samt et ønske om at servicere det nordiske marked endnu bedre.

- Vi er meget glade for i dag at kunne slå ørene op for alle Lamborghini-interesserede. Vi har arbejdet benhårdt de sidste måneder på at skabe en topmoderne og eksklusiv forretning, som giver kunder den ekstraordinære oplevelse og service, man forventer, når man træder ind i en Lamborghini-forretning, siger Johan Mårtensson, salgschef hos Lamborghini Malmø, og fortsætter:

- Vi ser et stort potentiale i det sydsvenske marked, hvor supersportsvogne ikke er repræsenteret i samme grad som eksempelvis i Stockholm. Samtidig har svenskerne har længe efterspurgt, at Lamborghini er til stede i Sverige, og vi er derfor meget tilfredse med åbningen af den nye forretning i Malmø.

Vil sælge 15 biler i år

Den nye forretning i Malmø blev fejret med en stor åbningsreception med mere end 150 gæster, og allerede inden grand opening den 5. juni havde svenskerne købt otte Lamborghinier, oplyser Lamborghini Malmø. Forretningen er således allerede godt på vej til at nå sin målsætning om et salg på mellem 12-15 biler i 2015.

Den nye forretning i Malmø, der måler 1000 kvadratmeter, vil sælge alle de populære Lamborghini-modeller såsom Huracan, Aventador og Gallardo.

Danske Semler står bagved

Det er den danske koncern, Semler Gruppen, som også driver Lamborghini Copenhagen, der står bag den nye satsning i Malmø.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125