23948sdkhjf

Skal Gastesteren tilbage?

Fagavisens læsere kan afgøre comeback til vittighedstegning.
ÅNDEHUL I otte år har tegner Poul Carlsen, PC-illustration & reklame aps i Helsinge, med vittighedstegningen Gastesteren leveret sit morsomme satire-bidrag om autobranchen med afsæt i artikler i den foregående uges udgave af fagavisen. Med hans velkendte streg, samt muntre og selvironiske tone, har han hver uge skabt et åndehul i en ellers til tider temmelig seriøs fagavis, men op til Motor-magasinets nye layout i marts valgte vi at sætte Gastesteren på pause, og der har således ikke været mulighed for at grine med i marts, april og maj.

Nu ønsker Motor-magasinet, at du som læser skal være med til at afgøre, om Gastesteren på fast basis skal tilbage i fagavisens spalter.

Stem via sms

Du kan aflevere din stemme i en sms-afstemning, hvor du på nummeret 1910 skriver enten GAS (mellemrum) JA eller GAS (mellemrum) NEJ. Afstemningen er gratis, det koster blot almindelig sms-takst.

Du kan også give dit besyv med på en afstemning på Motor-magasinets hjemmeside, www.motormagasinet.dk , hvor du i højre side lidt nede under rubrikken ”Skal Gastesteren tilbage i avisen?” kan stemme ja eller nej.

For at skærpe interessen for sms-afstemningen sætter vi en Tivoli-gave på højkant blandt dem, der afgiver sin stemme. Nemlig én vinder af fire gange entré og turpas til Tivoli. Vinderen findes ved lodtrækning, og den heldige får besked via sit mobiltelefonnummer.

Send din stemme senest onsdag den 24. juni 2015.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125