23948sdkhjf

Eurogarant kvalitetskoncept i kraftig vækst

Stor vilje på tværs af mærkeforhandlere og frie værksteder om samarbejde.
STANDARD Torsdag den 11. juni afholdt Eurogarant Forum et møde i den årlige møderække. Eurogarant Forum består af alle værksteder, der er tilkoblet Eurogarant kvalitetsstandarden. En stor del af Eurogarant medlemmerne deltog på mødet, hvor der ud over opdatering og efteruddannelse også er blevet taget beslutninger omkring et tættere samarbejde på tværs af medlemskredsen. Der blev nedsat flere ERFA grupper, der hver i sær kommer til at sætte den røde tråd for Eurogarant medlemmernes fremtidige strategiske tiltag.

- Det har været en yderst positiv oplevelse at kunne konstatere den store vilje på tværs af mærkeforhandlere og frie værksteder til at skabe samarbejde med klare målsætninger om fælles udbytte, udtaler Thomas Krebs, direktør i Eurogarant Danmark.

Forspring

På mødet blev der også sat stor fokus på de faglige kompetencer inden for karrosseri og lak, som er grundlaget i Eurogarant. Også reparationsvejledninger og den daglige håndtering af disse blev diskuteret. Her blev der specielt sat fokus på udfordringer med manglende og fejlbehæftede vejledninger.

- Eurogarant Danmark har til opgave at tage kontakt til relevante bilimportører eller via AIRC medlemslande til bilproducenter eller anerkendte prøvningslaboratorier, for at skabe klarhed omkring korrekte opretningsmetoder, såfremt der kan opstå tvivl. Dette vil styrke Eurogarant værksteder og skabe et forspring i forhold til branchen i det hele taget, siger Thomas Krebs.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094