23948sdkhjf

Fyldestationer sender mekanikere i drømmeland

Dometic Denmark sætter 100 gratis sommerbilletter på højkant til Strøjer Samlingens unikke vognpark. Ideen udspringer af Motor-magasinet.
SOMMERKONKURRENCE For nylig bragte Motor-magasinet en større reportage fra Strøjer Samlingen i Vedstaarup på Vestfyn. Her var et hold af aircon-teknikere fra Dometic Denmark rykket ind for at foretage tjek af klimaanlæg i luksusbiler som Ferrari, Lamborghini og Rolls Royce.

Siden er Dometic-folkene blevet mødt med masser af nysgerrige spørgsmål fra værkstedsfolk rundt om i landet, som vil vide mere om den enestående bilpark.

Interessen har vist sig så stor, at Dometic Denmark har fundet på en lille sommer-gimmick: 100 gratis billetter til Strøjer Samlingen til uddeling til de værksteder, som investerer i en ny fyldestation i løbet af juni.

- Motor-magasinets store omtale af vores specielle aircon-seance på Strøjer Samlingen er i den grad noget, som har givet genlyd rundt om på værkstederne. Det er nemlig ikke alle, som er klar over, at der eksisterer denne utrolige samling af sjældne biler på Fyn. Derfor synes vi, det er en sjov idé at stille billetter på højkant, siger Per Flensted, adm. direktør hos Dometic Denmark.

Teknik og design

Foruden de tidligere nævnte bilmærker tæller Strøjer Samlingen også kongelige biler, racerbiler fra Le Mans og en Aston Martin fra en James Bond-film.

Samlingen, der ikke er kendt i den brede offentlighed, blev grundlagt for mere end 40 år siden af teglværksentreprenørerne Jørgen Strøjer Hansen og hans far, der begge nærede en stor interesse for teknik og design.

- For enhver, der interesserer sig for biler – det gælder historiske biler, sjældne bilmærker og særligt værdifulde biler – er Strøjer Samlingen en helt særlig oplevelse. Her er biler, som har haft så prominente navne som Churchill, Montgomery og Kaptajn Carlsen bag rattet, siger Per Flensted.

Strøjer Samlingen har åbent hver tirsdag i juli samt den første tirsdag i august kl. 16 til 21.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099