23948sdkhjf

Succes for akademiuddannelse

Stor opbakning til brancheuddannelse, hvor det første hold snart er halvvejs.
VIDEREUDDANNELSE Det første hold på autobranchens akademiuddannelse (AAU) der tæller 14 deltagere, har netop gennemført andet modul ud af de i alt seks fagmoduler, som den videregående brancheuddannelse indeholder.

Business College Syd i Mommark, der netop har fejret sit 50 års jubilæum, danner rammer om den nye akademiuddannelse. Skolen udbyder ligeledes Bilsælgeruddannelsesforløbet, Den grundlæggende lederuddannelse GLU, samt handelsuddannelsen – alle målrettet autobranchen. Mellem 150-200 medarbejdere fra branchen, studerer derfor årligt den skolen på Als.

- Der har været opbakning til uddannelsen i hele branchen og nyt hold starter allerede igen til januar 2016, hvor vi forventer det samme antal studerende på hold 2, understreger en meget tilfreds uddannelsesleder, Johnny Nedergaard fra Business College Syd i Mommark.

Klassen består af både medarbejdere fra salg og eftermarkedet. Fælles for deltagerne er at de har valgt at gøre karriere i autobranchen og set mulighederne i at denne uddannelse kan støtte deres karrierevej. De passer alle et fuldtids job i branchen, mens de studerer ved siden af. Med kun 2 x 3 intensive kursusdage på skolen i Mommark og 1 eksamensdag pr. fag, er der gode muligheder for at deltageren kan passe sit job samtidig med at vedkommende studerer på en videregående uddannelse.


To år med arbejde og studie
AAU gennemføres på lige under 2 år. Du deltager på uddannelsen samtidig med at du passer dit job i virksomheden. Hvert fag gennemføres med 2 X 3 dages intensivt undervisning på skolen, samt forberedelse hjemme. Dertil kommer en eksamensdag, hvor du forsvarer din opgave. AAU indeholder i alt 5 fag + et afsluttende projekt.

Uddannelsen indeholder følgende fag:

• Modul 1. Projektstyring

• Modul 2. Lederens Forretningsforståelse

• Modul 3. Ledelse i praksis

• Modul 4. Salgspsykologi og grundlæggende salg

• Modul 5. Markedsføring og forhandling

• Modul 6. Afgangsprojekt

En del af de studerende har fået finansieret deres uddannelse igennem branchens uddannelsesfonde.



Nyt hold i 2016

Autobranchens Akademiuddannelse (AAU) har til formål at give deltagerne en række konkrete værktøjer og et forretningsmæssigt løft, så virksomheden når sine mål og resultater. Uddannelsen udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Sydvest og er udviklet til at give et nyt og bredere perspektiv på deltagerens egen og virksomhedens performance. Hvert fag giver 10 ects point, og uddannelsen giver samlet en akademimerkonom (Academy Profession Degree)

Første fag var projektstyring, som blev afviklet i april måned, hvor alle deltagere bestod. Andet fag, som netop er gennemført, er ”lederens forretnings forståelse” og omhandler regnskabs forståelse og erhvervsøkonomi. Eksamen i dette fag er 22. juni og 9. juli. bauer
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063