23948sdkhjf

1000 tog på bilfestival

Dansk Bilbrancheråd og CAD Indkøb fik succes trods udfordrende vejr.
TRÆF Cirka 1000 gæster kom igennem messeteltet, da Dansk Bilbrancheråd og CAD Indkøb den 1.-3. juni var vært for en bilfestival i Fredericia, Ringsted og Støvring. Der var cirka 300 per sted, inklusiv udstillere. Værst var vejret i Ringsted med blæsevejr og regn, men det gik bedre i det jyske. Med bilfestival forsøgte DBR at ramme en blanding af hyggeligt samvær, bespisning, netværk, relevante faglige indslag og så ikke mindst biler.

I messeteltet kunne man møde Dansk Bilbrancheråds vigtigste partnere og en stor del af CAD Indkøbs leverandører samt repræsentanter fra den lokale tekniske skole, som informerede om EUX lærlinge-uddannelsen - det klarede koordinator og vejleder Ivan Hansen fra EUC Sjælland ved arrangementet i Ringsted, mens Tom Bruno Petersen fra Bosch kom med et fremtidsbud på de autonome biler og kommende teknologi.

Desuden bød de tre dages Bilfestival på et hav af flotte biler. Der er dannet grundlag for at putte bilfestivalen ind i kalenderen som en fast tilbagevendende begivenhed, så der altså også til næste år vil være noget at se frem imod. Til den tid forhåbentlig i flot solskinsvejr og ikke rusk og regn som i år, lyder meldingen fra DBR og CAD Indkøb, som er godt tilfredse med aktivitetsniveauet og antallet af deltagere ved dette års udgave af bilfestival.

Tidligere har CAD afholdt roadshow tre gange hvert andet år, hvilket har fundet sted fem steder (på tekniske skoler), senest i foråret 2013.

Læs meget mere fra bilfestival i Motor-magasinet side 34-35, som udkommer fredag 12. juni.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188