23948sdkhjf

Avis’ danske chef får mere ansvar

Danske Kasper Gjedsted skal stå i spidsen for det for det svenske marked.
KARRIERE Siden 2013 har 40-årige Kasper Gjedsted været ansvarlig for Avis og Budgets i Danmark, og han bliver nu vist øget tillid ved også at overtage ansvaret for aktiviteterne i Sverige.

- Kasper er en industriekspert, som har vist fremragende lederevner under sin vellykkede tid hos Avis Budget Danmark. Avis Budget Sverige har en stolt tradition for stort kundefokus, og Kasper Gjedsted vil nu sætte yderligere fokus på at forbedre vores flåde, vores netværk og kundens oplevelse som helhed, siger Nina Bell, director for Avis Budget Group i Norden, og tilføjer:

- Jeg er samtidig meget tilfreds med, at Jan Lind, Kaspers forgænger i Sverige, har påtaget sig den nye rolle med at lede arbejdet af vores kommercielle strategi i Sverige, Norge og Danmark.

I Danmark bliver salgs- og marketingdirektør Lars Dissing forfremmet til country manager for Avis og Budget Biludlejning og får dermed ansvaret for at fortsætte de seneste års positivt stigende økonomiske vækst og overskud.

Mange år i transportbranchen

Kasper Gjedsted begyndte sin karriere hos Budget Biludlejning Danmark og har siden været ansat i luftfartsselskabet Lufthansa i Frankfurt samt AP Møller-Mærsk Gruppen i København. Han vendte tilbage til biludlejningsindustrien, først som salgs- og marketingdirektør og derefter som administrerende direktør for Sixt Danmark. Siden 2013 har Kasper været ansvarlig for Avis og Budget Biludlejning i Danmark, og han ser frem til nu at stå i spidsen for udviklingen af Avis Budget Group på det svenske marked.

- Jeg ser virkelig frem til at starte som administrerende direktør for Avis Budget Group Sverige som har mere end 130 udlejningslokationer spredt udover det store land. Det bliver en spændende udfordring at arbejde med det svenske bil- og udlejningsmarked, hvor både Avis og Budget har store vækstmuligheder, siger Kasper om sit nye job.

Kasper Gjedsted er cand. merc. IB og MSc i business administration & international management.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141