23948sdkhjf

AutoMestre til møde og messe

Den store nyhed var den nye web-baserede træningsapp til værkstederne.
FAGMESSE - Vi havde en fantastisk dag - og alt klappede som det skulle. Så vi er meget glade og tilfredse - og har fået meget positive tilbagemeldinger fra vores udstillere/leverandører samt fra nogle af de deltagende værksteder, siger kædechef Tommy Stuckert oven på den 4. AutoMester Messe hos FTZ på Hvidkærvej i Odense fredag den 29. maj. Hele dagen havde cirka 600 deltagere samt 400 til festen om aftenen. 52 firmaer udstillede på messen.

Om formiddagen var der landsmøde for de 426 AutoMester værksteder, og cirka halvdelen deltog, og fra kl. 13 var der messe og underholdning. Aftenen sluttedes af med en stor fest med buffet og dansemusik ved Superband i det store telt.

AutoMester benyttede blandt andet dagen til at lancere en ny web-app til internt brug på værkstederne.

- Kommunikationen i dag går forrygende stærkt - og af og til kan selv en e-mail virke langsom. Vi kommunikerer i dag primært via e-mails til vores værksteder - og sender hver fredag en fyldig informationsmail til dem med nyt fra kæden. I en travl hverdag er det dog ikke altid, at indehaveren, som typisk modtager mailen, får indholdet videreformidlet til sine medarbejdere - og her tænker jeg både på administrativt personale og på mekanikere, svende og lærlinge på selve værkstedet, forklarer Tommy Stuckert og fortsætter:

- Derfor har vi fået udviklet en web-app, som alle medarbejdere på værkstedet kan tilmelde sig og dermed få informationer, nyheder og kampagneoplysninger med videre direkte på deres smartphone, som de jo i dag altid har på sig.

De tre messequiz vindere
1. præmie (iPhone 6): Morten Olsen, Rønnede Bilcenter
2. præmie (armbånds ur fra Noon): Morten Klank Christensen, Drastrup Autoservice
3. præmie (armbånds ur fra Noon): Bjarne Futterup, Brdr. Futterup

Vindere af Formel 1 simulatoren:

Jesper Commerou, Vandel Biler (præmie: en AutoMester Mountain Bike)


Sjov indlæring

- Vi har dog ikke kun udviklet denne web-app til ren information - vi har indbygget et læringsmodul i den, hvori vi sætter forskellige produkt-, markedsførings- og lovgivningsmæssige quizzer op - og hvor brugerne på værkstedet herefter optjener point, alt efter hvor mange spørgsmål de svarer rigtigt på samt ”spurt-point” til de brugere der svarer hurtigst efter udsendelsen af quizzen i app’en. Vi ønsker herigennem at animere til, at alle på værkstedet bruger app’en og derved på en lidt sjov måde får indlæring, knowhow og en bredere viden omkring AutoMester samt vores produkter og ydelser til kunderne. Brugerne får endvidere point for at læse det vi i app’en kalder ”vigtig info”, som typisk kunne være lovgivningsmæssige ting. Kvartalsvis udtrækker vi så nogle vindere af forskellige præmier ud fra en top-10 liste, som er synlig for alle brugere, forklarer han.

- Vi synes det er en sjov, innovativ og anderledes måde at kommunikere med værkstederne på, og forventer os meget at denne ”interne lærings-app”. Den blev i øvrigt rigtig godt modtaget på vores AutoMester messe, hvor værkstederne stod i kø for at blive oprettet. 258 benyttede lejligheden til at blive oprettet på messen, hvor vi præsenterede den for første gang, og 144 deltog i den første quiz, siger Tommy Stuckert.

Rytteri og erotik

På landsmødet orienterede kædechefen om nyt fra kædekontoret, ligesom Martin Buch og Rasmus Botoft i skikkelse af Skønne Fritz og Søde Poul fra Rytteriet underholdt de mange værksteder med deres Snobbequiz.

Også i år var der arrangeret et ledsagerarrangement, hvor kvinderne fik serveret portvin som velkomstdrink og i det store telt lod sig inspirere af sexolog Joan Ørting.

Hun plæderede for mere ”tenderness” i parforholdet og efterlyste mere ømhed og nærhed.

- Det handler om at mødes i intimitet og holde de rette pauser. Vi dyrker for megen sex frem for erotik, mente Joan Ørting.

- Vi bor i et selvtillidssamfund og ikke selvværdssamfund, sagde Joan Ørting og slog et slag for en spejl-øvelse, hvor man fortæller, at man elsker sig selv. Det har hun gjort hver dag i mange år - og det virker, fortalte hun.

- Stop din indre kritiker - elsk dig selv, lød, opfordrede Ørting.

Nyt fra Hella

På messen i FTZ’s store lagerhal på Hvidkærvej i Odense udstillede 52 leverandører - en af dem var Hella Gutmann Solutions i Viborg (tidligere Tolerance), hvor blandt andre direktør Lars Thomsen kunne demonstrere flere nyheder, eksempelvis nyt layout for udvidede serviceskemaer i NF-data, rude kalibrerings udstyr samt en ny diagnosetester, som blev vist i prototype på FTZ fagmessen, men som nu var helt klar. Der er tale om Mega Macs 56 - som ligger midt mellem den lille version 42 og den store 66 - med touchskærm, øget hastighed samt bygget på Linux-systemet.

Hella Gutmann kunne også vise det nye forretningsområde, klimaanlæg, hvor Hella Gutmann nu har overtaget hele joint venture forretningen under tidligere Hella Nussbaum.

















Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109