23948sdkhjf

Gult indtog i Parken

Hella Service Partner værkstederne til stor fodboldfest.
AUTOVÆRKSTEDER Hella Service Partner havde inviteret alle kædens 315 værksteder til Pokalfinalen i Parken den 14. maj, hvor der blev spillet om DBU pokalen 2015 mellem FC Vestsjælland og FC København.

- Solen skinnede fra en skyfri himmel, og det blev et brag af en fodboldkamp, så de godt 22.500 tilskuere fik en kanon oplevelse, beretter kædechef Michael W. Hansen.

- Som optakt til kampen blev der budt på mad og drikke og underholdning ved to gæstetalere, en repræsentant fra DBU samt en gammel kendis i fodbold-verden, tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting, som tidligere har været udnævnt til pokal-fighter i lige netop pokalfinalen.

- Det var et imponerende syn at se de topmotiverede spillere komme ind på banen flankeret af 23 flotte Hella Service Partner maskotter, som var fundet ved lodtrækning blandt de mange tilmeldte børn med relation til kæden, fortæller Michael W. Hansen.

I pausen havde Hella Service Partner igen kræset for gæsterne i loungen.

Der blev kæmpet hårdt om trofæet, og i forlænget spilletid løb FC København med sejren 3-2.

Markedsføringskroner

- Som stolt hovedsponsor for Pokalen – i Danmarks nationalsport nr. 1 - var der et stort tillykke fra Hella Service Partner, siger kædechefen.

- Med dette store arrangement havde værkstederne mulighed for at se, hvad markedsføringskronerne blandt andet bliver brugt til. Markedsføring af kæden er utrolig vigtig for at øge kendskabsgraden og gøre værkstederne mere synlige. Med dette sponsorat er det også muligt for værkstederne at skabe relationer i lokalområdet og udvide netværket værkstederne imellem, tilføjer Michael W. Hansen.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111