23948sdkhjf

Kædeværksteder til portal

Efter at autobutler.dk øgede kvalitetskravene har mange af værkstederne valgt aktivt at søge medlemskab i kæderne.
AUOTVÆRKSTEDER Tillid er det vigtigste for internetbrugere, før de vælger en butik eller en serviceudbyder på nettet. Efter pres fra bilejerne lancerede værkstedsportalen autobutler.dk derfor sine kvalitetskrav i april. De nye krav betyder blandt andet at de tilsluttede værksteder skal være medlem af udvalgte kædesammenslutninger eller være et autoriseret værksted. Tiltaget har skabt travlhed i kvalitetsafdelingen hos autobutler.dk, som lige nu oplever en strøm af kædeværksteder, der søger ind i værkstedsportalen.

- Vores kædeværksteder står for 70 procent af den samlede omsætning, først og fremmest fordi bilejerne ønsker tryghed, når de vælger et værksted via nettet. Det glæder os derfor at se, at mange af de frie værksteder på autobutler.dk nu aktivt har søgt om medlemskab i en af værkstedskæderne, fortæller adm. direktør Christian Legene.

Værkstederne hos autobutler.dk søger især over til CarPeople, Teknicar og Hella Service Partner, som alle har kvalitetskrav, der lever op til kravene hos autobutler.dk.

God forretning

AutoMester topper listen over tilsluttede kædeværksteder med 72 værksteder på autobutler.dk. Hernæst kommer Hella Service Partner med 64 værksteder og AutoPartner med 56 værksteder.

- Og medlemskabet har vist sig at være en god forretning for de tilknyttede værksteder. Vores brugerundersøgelser viser nemlig, at bilejerne først og fremmest ønsker sikkerhed for kvaliteten og derfor fravælger de billigste værksteder. De vælger i stedet et autoriseret værksted eller et værksted, der er medlem af en af de store anerkendte kæder, siger Legene.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094