23948sdkhjf

Dansk makkerpar i nyt bilprogram

De to bilentusiaster Anders Breinholt og Christian Grau hylder alt ved vores biler i TV2’s nye bilprogram ’Vi elsker biler’.
NYSKABENDE Kan man parallelparkere en kampvogn? Findes der virkelig bilister i Danmark, der har monteret anhængertræk på en Porsche 911? Og kan man køre rallyløb på en travbane?

Det er blot nogle af de spørgsmål, man kan få svar på, når de to bilelskere Anders Breinholt og Christian Grau dykker ned i bilens univers i TV 2s nye programserie ’Vi elsker biler’, der er på skærmen tirsdage efter premieren 26. maj kl. 21.25.

I ‘Vi elsker biler’ tager Anders Breinholt og Christian Grau på en sjov og inspirerende rejse ind i bilens verden. På hver deres måde elsker de to mænd nemlig biler - Christian Grau som den historie-elskende æstetiker og Anders Breinholt som den impulsive og umiddelbare bilelsker.

På en let og ikke bilteknisk måde kommer vi rundt i og omkring transportmidlet, der er en del af vores hverdag. Hvem kører i hvilke biler? Hvad siger vores bil om os? Og hvad er vigtigst ved en bil? Det forsøger de to bilentusiaster blandt mange andre spørgsmål at få svar på. Vi skal blandt andet se på arbejdsbiler, familiebiler, superbiler og grønne biler ”fordi vi elsker biler”.

Anders Breinholt og Christian Grau har glædet sig afsindigt meget til at lave programmet.

- Bilen fortjener kort sagt at få noget kærlighed. Den er politisk stigmatiseret og kulturelt udstødt, men danskerne elsker deres biler, og derfor har vi lavet disse otte programmer, der hylder bilerne i vores land. Det er benzin, det er følelser, og det er eddermame på tide, siger Christian Grau - og Anders Breinholt supplerer:

- Der findes tv-programmer om huse, sommerhuse, haver, blomster, dyr og mad, og det er alle sammen rigtige dejlige ting, som vi bruger i vores hverdag - men bilen er noget, de fleste danskere benytter sig af dagligt. Derfor er det en god idé med et bilprogram. kile
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.195