23948sdkhjf

Metal Rally gør klar til ny sæson

Fjerde sæson af Metal Rally begynder lørdag den 16. maj.
UNGDOM Årets første Metal Rally arrangement i den 4. sæson afholdes på lørdag den 16. maj i Skjern. Her præsenteres desuden de nye Metal Rally-biler, to styks Ford Fiesta, som afløser de sidste tre sæsoners udtjente Peugeot 206’ere.

Sponsorer i år er uændret Dansk Metal, Yokohama, Arbejdernes Landsbank, Alka og Au2parts, mens mediepartneren atter er Motor-magasinet.

Om første udgave af Metal Rally hedder det, at alt for mange unge dør i trafikken, og fart er den store dræber. Derfor inviterer Metal Skjern-Ringkøbing interesserede til at prøve egne evner af bag rattet i en rigtig rally-bil. I Skjern møder deltagerne også racerkøreren Jason Watt og hans Ford GT samt en række eksperter, der fortæller om erfaringerne med fart og ulykker.

Arrangementet foregår på køreteknisk anlæg, Arnborgvej 1B i Skjern.

Der er velkomst kl. 9.30, og 14.15 kåres dagens vinder blandt rally-deltagerne.

Efter arrangementet i Skjern den 16. maj finder næste Metal Rally sted på teknisk skole i Vejle den 20. maj og på teknisk skole Holbæk i Auderød mandag 8. juni.

Der forventes yderligere et arrangement på Sjælland inden sommerferien. Efter sommerferien ventes afviklet seks events landet over. Endvidere er teamet udstillet i forbindelse med Roskilde Rings Jubilæumsløb den 30.-31. maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234